+381 (0) 65 90 80 130cov.zelenosvetlo@gmail.com

TEORIJSKA OBUKA

You are here

Zakonom o bezbednosti saobraćaja RS propisana je obavezna teorijska nastava za vozače B kategorije u trajanju od 40 nastavnih časova(30n/h predavanja i 10 časova vežbanja svih saobraćajnih situacija) i to po najviše 3 n/h dnevno u trajanju od po 45 minuta.

Na osnovu programa teorijske obuke, auto škola ZELENO SVETLO formirala detaljan plan realizacije svih pojedinačnih časova nastave korisreći se pedagoško-andragoškim metodama izvođenja grupne nastave.

U cilju sticanja što višeg nivoa znanja kandidata i izgradnji pozitivnih stavova o samostalnom i bezbednom ponašanju u saobraćaju,akcenat u teorijskoj obici kandidata dali smo tzv. Interaktivnoj nastavi uz aktivno učešće kandidata za vozače.

Nastava je zasnovana na multi-medijalnim principima i to:

  • power point prezentaciji,
  • animaciji tj. simulaciji saobraćajnih situacija,
  • video prezentaciji u realnim uslovima saobraćaja korišćenjem najsavremenijih nastavnih sredsatava i metoda zemalja zapadne Evrope i sveta u obuci vozača.

Nastavu izvodi diplomirani inženjer saobraćaja, licencirani predavač Milenko jezdimirović sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata i izvođenju nastave.

Teorijska nastava se odršava radnim danima u prepodnevnim i popodnevnim terminima i to:

  • od 10.00-13.00h (3 n/h)
  • od 17.30-20.00h (3 n/h)

 

Odslušajte obuku kod nas...

Odslušajte obaveznih 40 časova teorijske obuke u našoj auto školi, a casove vožnje posle možete voziti i u auto školi u Vašem neposrednom komšiluku.